Nieuwe juice: Maan zou het ook met deze oude BN'er hebben gedaan

Viral
door Dean
donderdag, 01 december 2022 om 18:07
whatsapp image 2022 12 01 at 180800
Maan heeft lange tijd een relatie gehad met Tony Junior. De twee gingen vorig jaar uit elkaar. Maar Tony zou niet de enige bekende Nederlander zijn met wie maan het bed heeft gedeeld
En dit is nu naar buiten gekomen..

Meerdere bekende Nederlanders

Maan zou wel vaker naar bed zijn gegaan met bekende Nederlanders. De volgende namen waren al bekend: Tijl Beckand, Marco Borsato, Dj Don Diablo en de zoon van Rene Froger.
image 2 831x1024

Freek

Kort geleden bleek dat er nog iemand op haar lijstje kwam te staan, dit zou gaan om Freek van het zangduo Suzan en Freek. Freek zou Suzan hebben afgezet na een van de shows en zelf terug gereden zijn naar de afterparty van het optreden. Er gaan geruchten rond dat Maan en Freek het in de bezemkast gedaan zouden hebben.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs was niet goed aan het licht afgelopen maand omdat hij is weggegaan bij de omroep waar hij werkte. Matthijs stond ook bekend om het feit dat hij het wel vaker met collega's deed. Ook had hij eerder een affaire met Cécile Narinx die eerder tafelgast was bij DWDD.
Nu is naar buitengekomen dat hij ook met Maan het bed heeft gedeeld. Maan blijft haar lijstje met BN'ers maar uitbreiden.
vermogen matthijs van nieuwkerk 1000x750 c
Wat vind jij hiervan?
Volg @gloednieuw op Instagram en TikTok en praat mee!