Peter Gillis woedend in interview: "Als je dit uitzendt.."

Viral
door Dean
dinsdag, 23 mei 2023 om 14:47
autos en motoren peter gillis
Peter Gillis gaf een interview over het nieuwe seizoen van "Massa is Kassa". Echter, toen verslaggever Jeroen Holtrop verder vroeg, escaleerde de situatie volledig en raakte Peter woedend.

Vakantieparkenmiljonair

De vakantieparkenmiljonair wordt gevraagd naar het laatste nieuws over onder andere boetes voor zijn parken. Peter had duidelijk geen zin om daar verder op in te gaan. Jeroen noemt de dwangsommen en beschuldigt Peter ervan dat er iets niet in de haak is. Peter reageert met de woorden: “Ik heb toevallig twaalf parken, een ander één park. Hoge bomen vangen veel wind.”
autos en motoren peter gillis 1024x512

Conflict

Jeroen vraagt wat er aan de hand is met de arbeidsmigranten. Peter legt uit dat hij een conflict heeft met de gemeente omdat de migranten bij hem verblijven, wat eigenlijk niet mocht, maar ze wel bij hem mogen werken. Wanneer Jeroen blijft doorvragen, wordt Peter boos en vraagt hij: "Denk je dat je overal mee weg kunt komen?"
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

De beelden

“Stop eens even met filmen, hier doe ik niet meer aan mee! Als het alleen maar over negatieve dingen gaat doe ik er niet meer aan mee, joh! Stop ermee, nooit meer terugkomen! Ik heb er geen zin meer in, het is mij goed jongen. Klaar ben ik met jou! Ik doe er niet meer aan mee hoor en als je dit uitzendt heb je een dik probleem!”
Bekijk de beelden hieronder:
Wat vind jij hiervan?
Volg @gloednieuw op Instagram en praat mee!