Peter haalt uit naar Nicol: “Ze werkte niet hard en is lui”

Viral
door Dean
donderdag, 25 mei 2023 om 16:06
peter gillis breakup nicole 63a5820b72e74
Peter Gillis deelde recentelijk vol enthousiasme het nieuws over zijn nieuwe vriendin, Wendy, via social media. Hij is ontzettend blij met haar. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om een kleine sneer uit te delen naar Nicol.

Wendy

Peter Gillis deelt vrolijk op zijn Instagram dat hij opnieuw de liefde heeft gevonden. In een interview vertellen Peter en zijn nieuwe partner over hun eerste ontmoeting. Volgens Wendy vond de ontmoeting plaats op het terras van één van Peter's vakantieparken. De rest, zo zeggen ze, is geschiedenis. Wendy merkt op dat het misschien vreemd klinkt om meteen vertrouwd te zijn wanneer je elkaar net ontmoet, maar dat was precies hoe het voor hen voelde.
autos en motoren peter gillis 1024x512

Yvonne Coldeweijer

Hoewel Peter ontzettend gelukkig is, heeft hij nog iets te zeggen over zijn ex-vriendin. In een recente aflevering van de podcast met Yvonne Coldeweijer, uit Peter zijn frustratie over haar. Yvonne vraagt of Wendy beter is dan zijn ex. Peter antwoordt dat Wendy een ondernemende vrouw is die hard werkt, iets waar Nicol volgens hem geen weet van heeft. Volgens Peter is dat het verschil tussen Wendy en Nicol.
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

Mishandeling

In februari kondigden Nicol en Peter aan dat ze uit elkaar gingen. Dit gebeurde na meerdere berichten over mishandeling gedurende enkele maanden. Sinds de breuk hebben ze geen contact meer gehad. Na de scheiding moest Nicol zelf geld gaan verdienen en begon ze met opvallende activiteiten.
https3a2f2fs3 newsifier 2 1024x614
Wat vind jij hiervan?
Volg @gloednieuw op Instagram en praat mee!