Rapper 6ix9ine gearresteerd om een bizarre reden

Viral
donderdag, 10 augustus 2023 om 12:00
64d4bdb8ea23283485bcbab5
Rapper 6ix9ine belandt weer in de boeien, dit keer voor het negeren van een rechtbankoproep. De reden achter zijn afwezigheid is tot nu toe onbekend.
Blijf bij ons om het sappige verhaal achter de nieuwste escapades van deze controversiële rapper te ontdekken!

Gearresteerd in Florida

6ix9ine, wiens echte naam Daniel Hernandez is, werd recentelijk gearresteerd in Florida. Volgens berichten van 'The Mirror' werd de 27-jarige rapper woensdagavond omstreeks 21.00 uur lokale tijd vastgehouden omdat hij een rechtbankoproep had genegeerd. De precieze reden achter deze oproep blijft echter een mysterie.

Korte tijd in hechtenis

The Mirror meldt verder dat 6ix9ine na ongeveer drie uur achter de tralies weer op vrije voeten was. De Amerikaanse afdeling van de Britse tabloid probeerde meer informatie te verkrijgen door het kantoor van de sheriff van Palm Beach County te contacteren, maar wacht nog steeds op een antwoord.

Een verleden vol controverse

Dit is niet de eerste keer dat 6ix9ine in de problemen komt. De rapper is in het verleden vaker het gesprek van de dag geweest vanwege zijn juridische problemen. In 2019 werd hij zelfs veroordeeld voor zijn betrokkenheid bij een criminele bende. Hij stond op het punt een zware straf te krijgen, maar wist dit te vermijden door te getuigen tegen andere bendeleden. In 2020 werd hij vervroegd vrijgelaten na bijna twee jaar in de gevangenis te hebben doorgebracht.
Het lijkt erop dat de controversiële rapper opnieuw de krantenkoppen haalt voor de verkeerde redenen. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen rond deze zaak.
Wil je op de hoogte blijven van al het leukste internetnieuws? Volg ons dan op Instagram (@gloednieuw), TikTok (@gloednieuw) en YouTube (@gloednieuw)!