Rico Verhoeven reageert op geruchten rondom trio met Terror Twins

Viral
door Fabiën
maandag, 01 februari 2021 om 12:23
12verhoeven
Het houdt niet op met de juicy geruchten rondom kickbokser Rico Verhoeven. Was het eerder nog het verhaal dat Rico tijdens zijn relatie vreemdgegaan zou zijn met Gaby Blaaser, wordt er nu gezegd dat hij een trio wilde doen met Terror Twins Sharon en Esmee. Rico reageert op deze geruchten.
Esmee Ipema, bekend van Ex on the Beach, onthulde vorige week dat Rico met haar en haar tweelingzus een trio wilde doen. Hier blijkt echter niks van waar te zijn, zo legt Rico uit tegenover Shownieuws. “Ik heb geen idee wie dat zijn. Het verhaal is ook totaal niet waar."
"Ik word ook echt moe om elke keer op roddels te moeten reageren", vervolgt Rico. "Ik weet ook niet wat ik ermee aan moet elke keer. Daar is geen handboek voor. Ik negeer het gewoon. Vermoeiend!”, aldus de kickbokser.
Esmee plaatste de roddel gisteren op haar Instagram. "Ik mag Rico Verhoeven niet. Deze man kwam dus langs Subway (Esmee haar oude werk) en gaf zijn Snapchat aan ons", schreef ze. "Hij wilde namelijk graag een trio met een tweeling en had het hele plan over een hotel al uitgelegd aan ons. Hij vertelde de naam van het hotel en zei dat hij op de parkeerplaats zou wachten. Wij moesten daar geld van hem aan nemen om alvast in te checken en hij zou dan via de zijkant naar binnen komen."
Esmee zou het verhaal nu pas naar buiten hebben gebracht om de volgende reden. "Ik heb dit nooit verteld, omdat hij toen nog in een relatie zat met Jacky Duchenne."
Hmmm... wat zou hier van waar zijn?