'Rijk Hofman heeft nu Monica Geuze ingeruild voor Marijn Kuipers'

Viral
vrijdag, 15 september 2023 om 10:00
65041b4a4b6c447d717c6f80
De geruchtenmolen draait op volle toeren. Rijk Hofman, een tijdje gelinkt aan Monica Geuze, lijkt het nu gezellig te hebben met een andere influencer, Marijn Kuipers. En Monica? Die lijkt haar ogen te hebben laten vallen op Stefan de Vries.
Bekijk hieronder de video die we erover maakten!

Rijk Hofman en Marijn Kuipers: meer dan vrienden?

Rijk Hofman, die we een tijdje zagen met Monica Geuze, lijkt nu een stapje verder te gaan met influencer Marijn Kuipers. Volgens Juicechannel zijn de twee meer dan alleen 'vrienden'. Ze zouden het niet alleen gezellig hebben samen, maar ook samen meedoen aan het nieuwe seizoen van Roadtrippers, waar ze het opnemen tegen Giel de Winter en Stefan Jurriens. Het juicekanaal beweert dat de twee het vanaf de eerste nacht al gezellig hadden. De geruchten worden versterkt door beelden van de twee, die zoenend op een Amsterdam festival werden gespot.

Monica Geuze en Rijk Hofman: het is over

Daarnaast bevestigen bronnen aan Juicechannel dat Monica en Rijk geen item meer zijn. Ondanks hun eerdere uitspraken in de media, lijkt het erop dat er een einde is gekomen aan hun relatie. Een bron beweert dat Monica heeft besloten dat ze niet langer 'Friends With Benefits' wil zijn met Rijk.

Monica Geuze en Stefan de Vries: een nieuwe romance?

Maar Monica lijkt niet lang stil te hebben gezeten. Ze is recent gespot met influencer Stefan de Vries. Yvonne Coldeweijer liet op Instagram weten dat er vermoedens zijn dat er een vonk is overgesprongen tussen Monica en Stefan.
Bekijk hieronder de video die we erover maakten.
Wil je op de hoogte blijven van al het leukste internetnieuws? Volg ons dan op Instagram (@gloednieuw), TikTok (@gloednieuw) en YouTube (@gloednieuw)!