Sylvie Meis beleeft "horror-date" en loopt weg

Viral
door Amber
zaterdag, 02 september 2023 om 13:48
eyjidwnrzxqioijoawxhymvslwnkbiisimtlesi6imdld29vbnzvb3jozw0vdxbsb2fkcy8ymdizlza3l3n5bhzpzs1tzwlzltiuanbniiwizwrpdhmionsicmvzaxplijp7indpzhroijoxotiwlcjmaxqioijjb3zlcij9fx0
Sylvie Meis is alweer een tijdje vrijgezel na haar scheiding met Niclas Castello. Als single dame gaat ze weer eens op date, maar dat loopt niet altijd goed af: onlangs heeft ze een horror-date beleefd.
Daar vertelt ze over.
Scheiding
Eind mei 2023 maakte Sylvie haar scheiding bekend. Veel wilde ze daar niet over kwijt. “We kijken terug op goede tijden, maar we moeten erkennen dat onze levenssituaties te verschillend zijn voor een toekomst samen”, zei ze.
sylvie meis bikini aldi 1020x612 1
Daten
Sylvie is nu wel een stuk voorzichtiger met daten. Ook heeft ze er regels aan verbonden. "De eerste maanden niet in het publieke oog, want dan bemoeit iedereen zich ermee.” Toch laat zij zichzelf wel uit over een date, die niet goed uitliep.
Horror-date
De date ging niet helemaal zoals ze had verwacht. "Hij was zo saai dat ik er hoofdpijn van kreeg." Toen liep zij weg met een excuus. "Ik nam een paracetamol en ging naar bed."
Saai
Dan moet de date wel heel saai zijn geweest...