TikTokker onthult dat haar ex vriend toen 20 jaar ouder was

Viral
door Dean
woensdag, 17 mei 2023 om 18:41
scott broome bcvvvvqicga unsplash
Tiktokker MDEmma krijgt veel reacties op haar laatste TikTok. In de video vertelde zij over al haar exen en onthulde zelfs dat zij op haar 16-jarige leeftijd een relatie met een man van bijna 20 jaar ouder.

OnlyFans

Emma, de echte naam van de bekende TikTok-gebruiker, staat bekend om haar openheid op OnlyFans en ze deelt graag veel met haar volgers. Ze beantwoordt regelmatig vragen van haar kijkers, die altijd recht voor de raap zijn. Een van haar volgers vroeg haar hoeveel exen ze heeft gehad, en dat bracht haar tot een verrassende onthulling.
image 22 1024x572

Stoer

“Voor mij voelde het stoer, want hij had wereldrecords en iedereen wilde hem” vertelt ze. “Vanaf zijn kant snapte ik het niet. Hij had een huis gekocht, had een baan en een dure auto, en ik was 16 en zat op school…” Spijt heeft ze niet. “Als hij écht verliefd op mij was, waarom niet? Ik vind dat liefde het belangrijkste is en leeftijd een mindere rol speelt. Één ding weet ik zeker; hij hield heel erg van mij.”
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees hieronder snel verder!

De video

Helaas voor Emma is er ook heel veel kritiek op de video en zijn onder de video's erg veel vragen te vinden die voorlopig nog onbeantwoord blijven.
Bekijk de video hieronder:
Wat vind jij hiervan?
Volg @gloednieuw op Instagram en praat mee!