Verdrietig nieuws voor PowNed presentator Mark Baanders

Viral
woensdag, 15 mei 2024 om 12:01
schermafbeelding 2024 05 15 om 120309
Mark Baanders, beter bekend van zijn programma 'Baanders wil een baby', heeft helaas een break-up achter de rug. Na twee jaar is hij en zijn vriend Boaz uit elkaar gegaan.
Benieuwd naar de details? Lees snel verder voor het volledige verhaal!

Liefdesbreuk voor Mark Baanders

Mark Baanders, die momenteel bezig is met de opnames van zijn programma 'Baanders wil een baby', heeft onthuld dat zijn relatie met Boaz helaas tot een einde is gekomen. In dit programma onderzoekt Mark de mogelijkheden om als homoseksuele man een gezin te stichten. Hij vertelt openlijk over de reacties van zijn vrienden op zijn seksualiteit en kinderwens, en hoe dit soms voor onbegrip zorgt. Maar de opnames verliepen niet zoals gepland.

Veranderde plannen

"Tot voor kort had ik het liefste met mijn ex-vriend Boaz een gezinnetje willen stichten, maar onze relatie is onlangs stukgelopen", onthult Mark. Dit was voor hem een onverwachte wending, aangezien hij juist een documentaire wilde maken over hun gezamenlijke kinderwens. Mark en Boaz waren twee jaar samen, maar de reden voor hun breuk heeft Mark niet openbaar gemaakt.

Van Expeditie Robinson naar Het Perfecte Plaatje

Naast zijn persoonlijke liefdesdrama, blijft Mark actief in de entertainmentwereld. Hij nam afgelopen seizoen deel aan Expeditie Robinson en is nu elke woensdag te zien in 'Het Perfecte Plaatje'. Ondanks dat hij genoot van de opnames, bekent hij dat hij twijfelde om mee te doen. Mark was bang dat mensen hem beu zouden worden na zijn deelname aan Expeditie Robinson. Wat hem uiteindelijk overhaalde om mee te doen, was de angst dat er geen nieuw seizoen meer zou komen van de reiseditie vanwege hoge productiekosten.