Wait, what? Maan heeft ineens een compleet ander uiterlijk

Viral
vrijdag, 11 augustus 2023 om 18:00
64d60ee4f5d511e112b98cb0
Maan omarmt de Barbiecore trend en verrast haar fans op Instagram met een gloednieuwe, roze look.
Jij wilt als eerste op de hoogte zijn van de laatste trends in de entertainmentwereld, dus lees snel verder!

Van Barbie naar Maan

Barbiecore is dé trend van het moment. Alles mag roze zijn, van nagellak en schoenen tot kleding en haar. Nu lijkt ook zangeres Maan deze trend volledig omarmd te hebben. Met een Instagram-post onthult ze haar nieuwe, roze haarkleur. De zangeres heeft haar lokken een roze tint gegeven. Ze geeft haar volgers een sneak peak met de tekst: "Beetje geknutseld". Op de foto zien we Maan met een prachtig roze ombre haar, vol met donkere en lichte tinten roze.

Fan van de nieuwe look

Wij zijn niet de enige die fan zijn van Maans nieuwe look. Rapper Snelle, ook wel bekend als Lars Bos, laat een reactie achter: “Hard! 🔥”. Bente noemt Maan een “Rockster ❤️‍🔥”. “Pink hair shawty“, schrijft S10. Ook Monica Geuze, Meau en Roxy Dekker laten lovende reacties achter. Het is duidelijk: de nieuwe look van Maan is een hit bij haar volgers.

Roze is dé kleur

De Barbiecore trend zet zich voort in de entertainmentwereld, met steeds meer celebs die zich hullen in roze. Weinig verrassend dus dat Maan nu ook voor deze kleur gaat. Naast Maan hebben we ook actrices Anne Hathaway, Ariana DeBose, Florence Pugh en Bailee Madison gezien die hun lokken een roze tint hebben gegeven. Ook zijn er diverse Barbiecore collecties uitgebracht. Kortom, roze is helemaal in en wij zijn fan!
Wil je op de hoogte blijven van al het leukste internetnieuws? Volg ons dan op Instagram (@gloednieuw), TikTok (@gloednieuw) en YouTube (@gloednieuw)!