YouTuber crasht expres vliegtuig, kans op twintig jaar cel

Viral
door Dean
maandag, 15 mei 2023 om 19:36
greg rosenke 0dizjonocrw unsplash 1 1
De piloot en YouTuber Trevor Jacob heeft veel mensen boos gemaakt omdat hij met opzet zijn vliegtuig liet neerstorten.

Views en likes

Tegenwoordig zijn er mensen die alles doen voor views en likes. Trevor Jacob, een 29-jarige Amerikaanse YouTuber en piloot, deelt soms extreme stunts op zijn kanaal. Onlangs zorgde een van zijn laatste stunts voor veel woede bij mensen.
In een video sprong Jacob uit een vliegtuig, waar hij de enige bestuurder van was, en liet het vliegtuig vervolgens neerstorten. De video heeft al meer dan drie miljoen views, maar het lijkt erop dat Jacob spijt gaat krijgen.
victor zhuk msr f tmphq unsplash 1024x683

Gevaarlijk

De stunt is extreem gevaarlijk voor anderen, want het vliegtuig stortte neer in een afgelegen gebied boven het Los Padres National Forest in Californië. Dit had veel erger kunnen aflopen. Trevor heeft toegegeven dat hij schuldig is aan het vernielen en verbergen van het vliegtuig en riskeert daarom een maximale celstraf van twintig jaar.

De video

In 2014 was Jacob nog een Olympische atleet voor de Verenigde Staten als snowboarder. Hij houdt van extreme sporten. Zijn vlieglicentie is nu ingetrokken en hij moet binnenkort voor de rechter verschijnen.
Wat vind jij hiervan?
Volg @gloednieuw op Instagram en praat mee!