Zien: Ihattaren reageert nu zelf op de breuk met Yasmine

Viral
dinsdag, 08 november 2022 om 16:44
ihattaren verloofd
De verloving van Mohamed Ihattarren met de 17-jarige Yasmine Driouech heeft niet lang geduurd. Er gingen drie weken nadat de twee hun verloving bekend maakte al roddels rond dat ze uit elkaar zouden zijn.
Ihattarren bevestigd dit nu ook.

Verloofd

In september 2022 lieten de twee via social media weten dat ze verloofd waren. Op een foto is Yasmine Driouech gehuld in een wit met gouden jurk en draagt de voetballer een coltrui. Op één van de foto‘s houdt hij trots de hand van zijn vrouw vast. Onder de foto staat de tekst: ‘Mr & Mrs Ihattaren’. Nu zou deze relatie alweer voorbij zijn. Bekijk de reden op de volgende pagina!
schermafbeelding 2022 11 08 om 33544 pm 1024x946
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees snel verder op deze pagina!

Single

Meerdere juicekanalen deelden eerder dat Yasmine en Mohamed elkaar hadden ontvolgd op Instagram. En niet alleen elkaar, maar ook elkaars familieleden. Ook meldde Juicechannel vorige week dat Ihattaren oogcontact zocht met een groepje meiden in een restaurant, wat erop wees dat hij inderdaad single zou zijn.

Reactie Ihattaren

Ihatarren bevestigt nu alle geruchten op Snapchat. “Om alle vragen direct te beantwoorden, ik ben vrijgezel en focus mij op al het goede” schrijft de voetballer. De reden van de breuk is niet bekend.
ihattaren
Wat vind jij hiervan?
Volg ons op Instagram @Gloednieuw en praat mee!
Bron: Parra | Beeld: Instagram