Zien: Jongen loopt flink blauwtje als hij zijn scharrel appt na het uitgaan

Viral
door Amber
zondag, 14 mei 2023 om 16:15
pexels cottonbro studio 4255482
Tegenwoordig zijn er tal manieren om de liefde van je leven te leren kennen, zoals datingapps of programma's. James, deze man in kwestie, deed het op de ouderwetse manier door iemands nummer te vragen in de kroeg. Wat hij dan nog niet weet, is dat hij een flink blauwtje loopt.
Het is hilarisch wat er toen gebeurde!
Nummer vragen
Kom je een knappe dame/heer tegen in de kroeg, dan wil je natuurlijk het het nummer van diegene regelen. Dat kan echter nog best spannend zijn. Wat nou als die persoon jou helemaal niet ziet zitten en dus geen nummer geeft?
pexels andrea piacquadio 806715 1024x683
Andrea Picquado, Pexels
Contact
Bij James zat het anders. Hij had eindelijk de ballen om naar de dame toe te stappen en het lukte hem nog ook: ze gaf hem zijn nummer. De dag erna besluit hij haar te appen, maar wat er toen gebeurde...
Je leest het op de volgende pagina!
Bron: Dumpert / Beeld: Cottonbro Studio, Pexels
Appje
Hij begint het appje met de vraag hoe zij zich voelt na de afgelopen avond. Daarna volgen nog twee andere berichten: 'Was je trouwens heelhuids aangekomen in Groningen? Dit is trouwens James van gisteren voordat je jezelf afvraagt wie de f*ck is dit?'
domper whatsapp jpg 595x1024
Blauwtje
Al snel krijgt hij een appje terug, maar dat blijkt niet van die dame te zijn. 'Jooo James, ik denk echt dat een chick je voor de gek heeft gehouden maat. Dit is mijn werktelefoon... Groetjes Nick uit Limburg.' Oh nee, wat een domper!