Zien: Peter Gillis is smoorverliefd en kan niet van zijn vriendin afblijven

Viral
door Amber
zaterdag, 27 mei 2023 om 13:22
schermafbeelding 2023 05 27 om 141808
Peter Gillis is drie maanden na de breuk met Nicol Kremers weer gelukkig in de liefde. Dat schreeuwt hij van de daken en hij stelt haar al voor in een interview met Shownieuws. Daar kan hij niet van haar afblijven.
Zo hoteldebotel is 'ie!
Nieuwe vriendin
Deze week stelde Peter zijn nieuwe liefde voor aan zijn volgers op Instagram. 'Ik heb Wendy in april ontmoet op het terras van Park Blauwe Meer en we hadden eigenlijk direct een bijzondere klik. Ook al heb ik haar pas kortgeleden ontmoet, toch voelt het alsof we elkaar al jaren kennen. Ik heb dan ook zin in onze toekomst samen!'
Nieuw seizoen
De nieuwe liefde van Peter zal ook te zien zijn in zijn programma Massa is Kassa , waarvan net een nieuw seizoen is begonnen. Dat is echter niet de eerste keer dat je haar op televisie zal zien, want de twee doen hun verhaal voor de camera's van Shownieuws.
Benieuwd naar de beelden? Klik dan door naar de volgende pagina!
Prille liefde
In het interview hebben ze het over hun prille relatie en over hoe zij elkaar hebben ontmoet. Eén ding is zeker: de twee zijn smoorverliefd, want ze kunnen niet eens van elkaar afblijven. Bekijk het fragment hieronder.
Vind jij de twee bij elkaar passen?