HomeLuxeWauw: dit is het penthouse van Yolanthe in Los Angeles

Wauw: dit is het penthouse van Yolanthe in Los Angeles

       
       
       

Los Angeles is dé plek waar mensen naar toe gaan om een carrière op te bouwen. Als je dat dan eenmaal is gelukt, kom je zo aan een huis. Of in het geval van Yolanthe, een dik penthouse middenin de stad.

Yolanthe kennen we natuurlijk allemaal. Ze straalt in bijna alle Nederlandse topfilms en werkt voor allerlei goede doelen. Lucky her, woont ze niet in het koude kikkerlandje, maar in de showbizz stad Los Angeles samen met haar zoontje.

Het penthouse van Yolanthe

Wonen in zo’n penthouse kost nogal wat. De actrice betaalt dan ook zo’n €5500 per maand. Wow, dat is niet niks! Dat de prijs zo hoog is komt uiteraard door de ligging van het huis. Yolanthe krijgt voor deze maandelijkse kosten gelukkig ook veel luxe terug. Als je de woning bekijkt, zie je al meteen hoe luxueus het is. De keukenbladen zijn van graniet en kwarts, de vloer is van strak hout en het huis oogt erg wit en heel ruim. In totaal heeft het penthouse twee verdiepingen, drie slaapkamers en voldoende ruimte voor haar kleding en meubels. De woning zelf is niet het enige voordeel. Het penthouse is namelijk onderdeel van een groep woningen. Dit houdt in dat ze een eigen zwembad en gym heeft. Luxury indeed!

Als je nu heel benieuwd bent geworden naar de binnenkant van de woning, snappen wij dat. Klik hier om een filmpje te zien van Yolanthes penthouse.

Bron: Man-Man.nl

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN