HomeLuxeWauw! Dít zijn de duurste bezittingen van Max Verstappen

Wauw! Dít zijn de duurste bezittingen van Max Verstappen

       
       
       

Met een vermogen dat geschat wordt op 65 miljoen dollar is Max Verstappen op weg om een van de rijkste Nederlandse sporters van de eeuw te worden. Naast zijn miljoenencontract, heeft Max nog vele sponsordeals.

Waar Max het aan uitgeeft? Je leest het hieronder.

Duurste bezittingen

De bankrekening is Max zeker goed gevuld. Het liefst geeft Max zijn geld uit aan dure auto’s, een privévliegtuig en een prachtig appartement. Hieronder staan zijn bezittingen op een rijtje.

Aston Martin DBS Superleggera

De Aston Martin DBS Superleggera is wat oplage nog iets exclusiever dan het volgende scheurijzer hieronder: maar 50 exemplaren zijn er in totaal verkocht. Met grofweg 700pk en 900Nm is deze auto ook wel een parel. Zeker als je kijkt naar het aantal versnellingen (8), de 5.2 liter V12-motor en de dubbele turbo. De topsnelheid van de deze Aston Martin DBS? Een duizelingwekkende 340 kilometer per uur! Wat zo’n auto ongeveer kost? 400.000 dollar.

Ferrari Monza SP2

Max Verstappen houdt er wel van om in de concurrerende merken rond te rijden. De Ferrari Monza SP2 is de opvolger van de SP1. De auto is zeldzaam: maar vijfhonderd modellen zijn ervan verkocht. en nieuw model kent dan ook een prijs van 1.8 miljoen dollar. Maar dan heb je ook wat: een 6.5 liter V12 die van 0 naar 100 km/u gaat in 2.9 seconden. Deze auto zal ik de tijd alleen maar meer waard worden.

Lees snel verder op de volgende pagina!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN