HomeViralWordt er ook een TVOH-schandaalvideo van Chantal Janzen uitgelekt?

Wordt er ook een TVOH-schandaalvideo van Chantal Janzen uitgelekt?

       
       
       

De stichting Music#MeToo kwam deze week met een statement dat ze een video uitbrengen over nieuwe onthullingen over The Voice of Holland. Er wordt aandacht besteed aan verschillende personen en Chantal Janzen is daar één van.

De stichting zet zich in om vrouwelijke slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag een stem te geven om dit gedrag tegen te gaan op de werkvloer. In een persbericht laat de voorzitter weten dat ze op 10 mei een video publiceren over grensoverschrijdend gedrag naar aanleiding van The Voice affaire.

Nieuwe onthullingen

In deze video zal de stichting met nieuwe onthullingen komen over het zangprogramma, zo laten ze weten. “In deze video wordt aandacht besteed aan onder meer de volgende personen: mevrouw Linda de Mol, de heer Johnny de Mol, mevrouw Shima Kaes, mevrouw Chantal Janzen, een spion uit Yvonne’s spionnenleger en een slachtoffer van (vermeend) seksueel misbruik.”

Chantal Janzen

Ze laten weten dat ze ook aandacht gaan besteden aan Chantal Janzen. Het is niet bekend of het om een schandaal van haar gaat of dat zij een schandaal bij het programma heeft meegemaakt.

Beeld: RTL

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN