HomeNieuwsYvonne Coldeweijer maakt heftig nieuws bekend over vriendin Peter R. de Vries

Yvonne Coldeweijer maakt heftig nieuws bekend over vriendin Peter R. de Vries

       
       
       

Bedreigingen

De spion van Yvonne die met dit nieuws naar buiten kwam, het nieuws al ‘zeer betrouwbaar’ omschrijft. Yvonne heeft daardoor kunnen natrekken of dit wel echt zo is.  ”Het is een herinnering van deze persoon, iets wat hij heeft gehoord. Wél uit de eerste hand. Hij heeft dit gehoord van de persoon over wie dit verhaal gaat.”

Yvonne vertelt: ”De spion zegt dat Tahmina verliefd was op de vriend van een vrouwelijke collega (bij NOS, red.) en ze heeft deze collega tot in den treure getreiterd en gestalkt. Er werden twee specifieke voorbeelden genoemd, maar ik heb begrepen dat het ging om een serie van events.” Tahmina zou volgens de spion briefjes in het toilet opgehangen hebben met dreigende teksten.

Sabotage

Yvonne vertelt verder: ”Het ging volgens de spion zóver dat de collega op een gegeven moment het idee kreeg dat één van haar montages was gesaboteerd. Dit heeft aangegeven bij haar meerdere. Vervolgens een IT team is gaan speuren en dus hebben gevonden dat Tahmina stiekem deze montage heeft gesaboteerd. Dat is echt zó heftig geweest dat er dus een hele rel is ontstaan en Tahmina is ontslagen.”

Volgens de spion is het niet de eerste keer dat Tahmina zich zo gedroeg. Hij heeft nog een persoon gesproken die een soortgelijk verhaal vertelde. Volgens Yvonne Coldeweijer klinkt Tahmina als een ‘obsessief, pathologisch typje‘. Tahmina heeft na verschillende pogingen geen reactie gegeven. De NOS heeft laten weten dat zij nooit informatie verstrekken over oud-collega’s. Coldeweijer vindt dat er onderzocht moet worden hoe betrouwbaar Thamina is.

Bron: Dagelijkseverhalen | Beeld: Instagram

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN