HomeViralZien: Jaimie Vaes weggestuurd van bruiloft waar Lil Kleine aanwezig was

Zien: Jaimie Vaes weggestuurd van bruiloft waar Lil Kleine aanwezig was

       
       
       

Jaimie Vaes en Lil Kleine waren deze week beide aanwezig op een bruiloft van goede vrienden van hen. De twee waren er gescheiden van elkaar en volgens een bruiloftsgast zou Jaimie zelfs weggestuurd zijn.

Goede vrienden van ex-koppel Lil Kleine en Jaimie stapten deze week in het huwelijksbootje. Er doken gister beelden op van de rapper die erg geëmotioneerd was. Ook waren er beelden te zien dat hij voor het stel optrad.

Drie dagen

Er zijn ook foto’s te zien van Jaimie die aanwezig is met vriendinnen op de trouwerij. Even later blijkt dat de twee er niet tegelijkertijd waren. Volgens de roddelpagina RealityFBI duurde de bruiloft drie dagen. Dinsdag was er een cocktailparty, gisteren de ceremonie en vandaag sluit het trouwpaar af met een ‘katerontbijt’.

Weggestuurd

Jaimie zou bij de cocktailparty aanwezig zijn geweest en de rapper bij de trouwceremonie. Volgens een anonieme bron zou Jaimie ook bij de ceremonie zijn geweest, maar daar is ze weggestuurd. “Jaimie is gisteren weggestuurd. Ze waren er op hetzelfde moment”, schrijft RealityFBI.

Bron: Instagram @realityfbi /

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN