HomeLOLZien: Man verbreekt wereldrecord luidste boer

Zien: Man verbreekt wereldrecord luidste boer

       
       
       

Australiër Neville Sharp is apetrots op zijn prestatie. Hij heeft namelijk een wereldrecord verbroken en wat voor één: hij laat de luidste boer ever (112,4 decibel).

De prestatie die Neville heeft neergezet is er eentje die hij nooit meer zal vergeten. Hij heeft namelijk een wereldrecord verbroken die al 10 jaar lang onaantastbaar leek te zijn. Neville is erin geslaagd om de luidste boer ooit te produceren. Het vorige record stond op 109,0 decibel door een Brit, maar de Australiër deed er dus nog 3 decibel bij. Om zich voor te bereiden, heeft hij veel getraind. Net voordat hij zijn wereldprestatie afleverde, had hij een colafles van 600 milliliter helemaal leeg gedronken. Wow!

Neville is heel trots dat zijn wereldrecord nu ook in het Guiness World Records Book staat. ”Ik ben heel blij met mijn boer. De eerste reden waarom ik dit record wilde breken is omdat ik gewoon graag zo’n wereldrecord op mijn naam wilde hebben. De tweede reden is simpelweg dat ik het niet vond kunnen dat een Brit dit record al 10 jaar had,” vertelt hij.

Bekijk hieronder de luidste boer ever:

Bron: Clint

De favoriete schoenen van Gloednieuw
       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN