HomeLOLZo ziet Kevin uit Home Alone er nu uit

Zo ziet Kevin uit Home Alone er nu uit

       
       
       

Elk jaar weer kijken we tijdens kerst een van de Home Alone-films. De classic is inmiddels al heel wat jaren oud, dus ook hoofdpersonage Kevin is inmiddels een dagje ouder. Guess what, de acteur is vandaag de dag al 41 jaar én ziet er heel anders uit.

Ondanks dat we de films al honderden keren hebben bekeken, blijft Home Alone toch favoriet. De Amerikaanse comedy werd gemaakt in 1990 en hoofdrolspeler Macaulay Culkin is inmiddels al 41 jaar oud. De acteur verschijnt nauwelijks in de media, maar toch zagen we hem onlangs op de catwalk van Gucci.

Op de catwalk

Voor de ‘Gucci Love Parade’ in Los Angeles hebben een aantal celebs de stoute schoenen aangetrokken en stiekem een rondje gelopen over de catwalk. De grote verrassing van die avond was Macaulay. Hij liep over het podium alsof hij dat al jaren deed. Compleet op z’n gemak liep de Home Alone-acteur in een kleurrijke outfit van Gucci over de catwalk, terwijl Billie Eilish en Miley Cyrus de acteur toekeken vanuit het publiek.

Zo ziet de Home Alone-acteur er nu uit:

Macaulay is tegenwoordig nauwelijks te zien in het openbaar, waardoor zijn loopje op de catwalk extra bijzonder was. Inmiddels is de acteur al een tijdje gelukkig met Brenda Song (bekend van The Suit Life of Zack and Cody), met wie hij eerder dit jaar een zoontje kreeg.

Bron: Grazia

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN