Insider onthult de schokkende waarheid achter incident Jinek

Viral
vrijdag, 16 september 2022 om 14:35
image 7
Als je ons volgt op Instagram, heb je het vast niet gemist: tijdens de uitzending van Jinek op televisie eerder deze week was iets heel opmerkelijks te zien in het publiek bij één van de mensen. Een dame die in het publiek bij Jinek zat, droeg namelijk een iets te laag topje.
Op een gegeven moment had zij net iets meer inkijk dan dat de bedoeling was.

Expres?

Nu zijn er mensen die beweren dat de dame die zorgde voor een soort van 'N*pplegate' tijdens de uitzending van Jinek afgelopen vrijdag expres daar was neergezet en ook expres één van haar t*pels aan heel Nederland liet zien.
image 7

Insiders bevestigen?

Die discussie houdt ondertussen heel Nederland bezig, en nu lijkt het er op dat de roddel nog eens bevestigd wordt. Eva Jinek's televisie-collega's van Vandaag Inside hebben het er namelijk ook over gehad in hun programma.
Benieuwd naar de onthulling en de beelden? Klik dan door naar de volgende pagina.

Achter de schermen

De heren van Vandaag Inside zijn echte rotten in het vak te noemen. Als er iemand is die weet hoe televisie er achter de schermen echt aan toe gaat, zijn het deze mannen wel.
En tijdens het bespreken van de beelden vroegen Johan Derksen en de andere gasten aan de tafel zich af of die vrouw niet gewoon expres was neergezet om de kijkcijfers op te krikken. "Zou die mevrouw ingehuurd zijn?"

De beelden

Bekijk hieronder nogmaals de beelden van het incident.
Bekijk hieronder een YouTube fragment.
Bron: Daily Buzz / Beeld: Jinek