HomeViralAha: Zo weet de cast van EOTB wie de exen zijn van...

Aha: Zo weet de cast van EOTB wie de exen zijn van de deelnemers

       
       
       

Bij Ex On The Beach zijn wekelijks exen te zien die het strand op komen gelopen. Maar hoe weet de cast eigenlijk wie al hun exen zijn? Luca en Stevie verklappen het in de podcast van RTL Boulevard!

Presentatrice Kiki Duren duikt met ‘RTL Boulevard Reality Podcast’ elke week in de wereld van Ex On The Beach. Deze week waren Stevie en Luca te gast en ze stelt hen de vragen van het lijf.

Niet verwacht

Op een gegeven moment vraagt ze aan Stevie wat er nou precies is gebeurd met Randy, omdat hij al erg snel het strand op kwam gelopen. “Ik heb een supergoed band met hem en vond het heel grappig toen hij het strand op kwam gelopen. Ik had het totaal niet verwacht”, legt ze uit.

Lijstje

Daar haakt Kiki op in: “Je zegt dat je het totaal niet had verwacht, maar ik ben wel benieuwd, want er komen zoveel mensen die zee uit gelopen. Geef je van te voren je exen op?” Luca en Stevie bevestigen beiden dat je van te voren een lijst moet invullen met al je exen. “Dat kunnen er heel veel zijn, maar ook heel weinig”, aldus Stevie.

Exen

Luca legt vervolgens uit dat je niet iedereen een ex mag noemen. Er moet wel meer gebeurd zijn of het moet wat betekent hebben. Aha! Wist jij dit al?

Bron: RTL Boulevard Reality Podcast / Beeld: Ex On The Beach

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN