Home Nieuws Amalia krijgt dit bedrag per dag wanneer ze 18 wordt
       
       
       

Amalia krijgt dit bedrag per dag wanneer ze 18 wordt

Wanneer Amalia, de prinses van Nederland (en de aanstaande koningin), 18 wordt krijgt ze de uitkering van haar leven, laat de NOS weten. Vanaf haar verjaardag op 7 december in 2021 krijgt ze voor de resterende drie weken van dat jaar het bedrag van €101.000. Netto, dus zonder belasting.

Dat is zo’n €4.000 per dag. Na 2021 zal ze per jaar zo’n €1.500.000 per jaar ontvangen. Daar kan je een hoop leuke dingen van kopen, horen we je denken. Ja, maar nee. Niet alles mag ze namelijk zomaar uitgeven aan dingen die ze leuk vindt: €263.000 daarvan is haar eigen inkomen en de overige €1.232.000 is voor de ‘personele en materiële uitgaven’ van ‘de vermoedelijke opvolger van de koning’.

Hoe dan ook: een aardige boterham, dat prinses zijn.

Mensen op straat werden gevraagd naar hun mening over dit salaris. En zo te horen vinden de meeste mensen het maar niks:

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fantastische details over GTA 6 gelekt (releasedatum en meer)

Een gametester van de nieuwe Grand Theft Auto heeft mogelijke details gegeven over de aanstaande nieuwe GTA 6! En die zijn niet...

Dit zijn de laatste beelden van Juice WRLD voor zijn dood

Gisteren werd bekend dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden. Er zijn nu beelden naar buiten gekomen die waarschijnlijk de...

Passagier naast bestuurder trekt sleutels uit rijdende auto

De viral van de week! Dit is dus wat er gebeurt wanneer je tijdens het rijden de sleutels uit...

Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood

Vandaag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden in de Amerikaanse stad Chicago.

Met deze app kun je zien hoe een tattoo bij jou staat

Wil jij stiekem je hele leven al een tattoo, maar weet je niet of het je zal staan? En ben je te...