HomeNieuwsAmalia krijgt pikante vraag over liefdesleven, Koning grijpt in

Amalia krijgt pikante vraag over liefdesleven, Koning grijpt in

       
       
       

De traditionele media was gisteren weer helemaal in haar nopjes, want het belangrijkste moment van het jaar was voor hun weer aangebroken: het fotomoment waar het Koningshuis zich een keer per jaar laat fotograferen door verschillende media. En daar hebben ze goed gebruik van gemaakt.

Op de fotodag was namelijk ook een moment de mogelijkheid om een vraag te stellen aan verschillende leden van het Koningshuis.

Duits vriendje

Natuurlijk gaan de geruchten rondom het liefdesleven van Amalia al een tijde best hard. Zo waren er eerst roddels dat ze met een jongen van het Belgische Koningshuis zou daten, en waren er later weer geruchten dat ze lesbisch zou zijn.

Uiteindelijk zijn de geruchten blijven steken bij het Duitse vriendje die ze zou hebben opgepikt. Zij zou daarmee erg gelukkig zijn op het moment, en zelfs mee op een baecation zijn geweest.

Liefdesvraag

Gisteren werd haar dan ook door de media de vraag gesteld hoe haar liefdesleven er momenteel uit ziet. En of ze gelukkig is in de liefde. Amalia gaf daar snel antwoord op. “Nou ontzettend gelukkig, want ik ervaar ontzettend veel liefde van de mensen om me heen.” De prinses wist dat dat niet was waar de journalist op doelde en vervolgde: “Dat is iets dat ik liever voor mezelf houd.”

Willem Alexander grijpt in

Toen de journalist doorvroeg over het liefdesleven van de prinses moest de koning ingrijpen.  “Mijn dochter is 18. Ze gaat studeren ze begint net het leven uit te vinden. Ik hoop dat ze nog heel veel leuke mensen tegenkomt.” Ook stelde de koning dat Amalia waarschijnlijk pas zou laten weten dat ze met iemand samen is wanneer ze wilt gaan trouwen.

Bron: Axed

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN