HomeViralBeelden: Monica Geuze en Rijk Hofman ZOENEN in de club en in...

Beelden: Monica Geuze en Rijk Hofman ZOENEN in de club en in park

       
       
       

Monica Geuze is weer aan het daten geslagen en is zoenend gespot met een nieuwe man, en dat is geen onbekende… Het zou namelijk gaan om Rijk Hofman! En er zijn beelden van…

Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Monica Geuze heeft een nieuwe scharrel?

Monica Geuze heeft een nieuwe liefde gevonden. Na haar breuk met haar ex-vriend is de brunette alweer aan het daten geslagen. Ze is namelijk meerdere keren zoenend gespot met een nieuwe man en dat is geen onbekende voor de Nederlandse entertainmentindustrie.

De Social Club in Amsterdam

Yvonne Coldeweijer meldde eerder al dat Monica zoenend zou zijn gespot met Rijk Hofman in de Social Club in Amsterdam. Daar heeft ze nu beelden van, opgestuurd door een spion. “LOL de spion was net te laat maar je ziet ze wel samen staan” schrijft ze bij de beelden.

Holland Zingt Hazes

Ook zouden de twee zoenend zijn gespot bij Holland Zingt Hazes, wat vorige week plaatsvond. Volgens Yvonne lijken ze er daarom geen geheim van te maken dat ze elkaar leuk vinden. “Zouden ze verliefd zijn? Het lijkt me een leuk stel maar ik weet niet of hij volwassen genoeg voor Monica is.”

Tekst gaat door onder de foto.

Zijn ze verliefd?

Yvonne Coldeweijer lijkt het leuk te vinden als Monica en Rijk een setje zijn, maar vraagt zich wel af of hij volwassen genoeg is voor Monica. Hoewel ze elkaar nog niet zo lang lijken te kennen, lijken ze het goed met elkaar te kunnen vinden. We zullen moeten afwachten of deze romance blijvend is.

Benieuwd naar de beelden? Klik dan hieronder door naar de volgende pagina om door te lezen!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN