HomeNieuwsBeelden: Peter Gillis stuurt gezin met twee kinderen van zijn park af

Beelden: Peter Gillis stuurt gezin met twee kinderen van zijn park af

       
       
       

Peter Gillis is de laatste tijd veel in het nieuws, en niet per se in een goed daglicht. Deze keer gaat hij viral nadat hij ervan wordt beschuldigd een kind uit een openbaar park te hebben gejaagd. Ook zijn er beelden van het evenement opgedoken.

Woedend

Mia van Loo post al een tijdje op Facebook verhalen over haar zoon. Ze is boos op Peter Gillis. Hij zou met zijn caravan op zijn park in Prinsenmeer aan zijn gekomen, maar ‘de man denkt echt dat hij beter is dan anderen’.

Haar zoon dacht dat het leuk zou zijn om de parken te verkennen en hij deed dit op zijn elektrische scooter. Gillis zou dan tegen hem hebben geschreeuwd dat hij dit niet mag doen! Vervolgens vroeg hij de man waar hij geparkeerd stond. Ze zou zich het exacte aantal niet meer herinneren omdat ze net op het terrein was aangekomen. Peter zou de man irritant hebben gevonden en hem op intimiderende toon uit de parken hebben gejaagd.

Het park uitgejaagd

“Je kunt je spullen pakken en vertrekken”, zou hij schreeuwend hebben laten weten. Haar zoon gaf aan dat hij niet meer kon rijden vanwege alcohol gebruik en dat hij met twee kinderen was. Dit zou hem vrij weinig kunnen schelen. Hij wilde de man van het terrein af hebben. De man heeft gesmeekt of die kon blijven staan. Uiteindelijk mocht hij zijn caravan tot de volgende dag laten maar moest hij zo vroeg mogelijk vertrekken.

Hij zou hebben gedreigd dat als het niet voor tien uur s’ochtends af was, dat hij het zelf ging verwijderen. De man zou met zijn vrouw en twee kinderen een hotel zoeken. Volgens de woedende moeder bleef hij tekeer gaan. “Ik moest echt even melden hoe meneer Gillis met mensen omgaat”

Lees het hele verhaal en bekijk de foto’s hieronder.

De favoriete schoenen van Gloednieuw
       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN