HomeLifestyleBewezen: Hier kijkt een vrouw het eerst naar als ze een man...

Bewezen: Hier kijkt een vrouw het eerst naar als ze een man ontmoet

       
       
       

Een eerste indruk is altijd erg belangrijk. Vrouwen letten op veel dingen wanneer ze op date gaan met een man. Hoe ruikt hij? Heeft hij mooie tanden? Wat is zijn kledingstijl? Een hoop dingen waarop iemand pluspunten kan scoren, maar hier kijkt een vrouw het aller eerst naar.

Zwoele blik

Oogcontact is het aller belangrijkste bij de eerste ontmoeting. Zorg ervoor dat je een vrouw recht in haar ogen aankijkt. Wanneer je dat doet, straal je uit dat je zelfverzekerd bent en sterk in je schoenen staat. Doe het trouwens wel op een subtiele manier. Je hoeft een vrouw niet continue aan te staren, want dan kan het juist een beetje creepy overkomen.

Andere belangrijke punten

Andere dingen die waar vrouwen op letten zijn de schoenen die je hebt aangetrokken. Passen de schoenen bij de outfit? Zijn ze niet helemaal versleten? Mocht je een avondje gaan uiteten, zorg er dan voor dat je nette schoenen aan trekt. Ze zal het je vergeven als jullie in de club staan en je heb niet je meest witte sneakers aan 😉

Gedraag je daarnaast ook als een gentelman. Het hoeft echt niet over the top, maar denk aan de simpele dingetjes zoals met je mond dicht eten, de deur voor haar open doen, haar vriendinnen leuk groeten of haar stoel aanschuiven.

Bron: FemFem / Beeld: Unsplash

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN