HomeViralBizarre onthulling: 'Ook Bibi ging vreemd op Waylon'

Bizarre onthulling: ‘Ook Bibi ging vreemd op Waylon’

       
       
       

Het is een zware week voor Bibi Breijman. Vorige week bevestigde haar vriend Waylon dat hij is vreemdgegaan tijdens haar zwangerschap. Maar hij is niet de enige die een misstap heeft begaan, volgens psycholoog Jeffrey Wijnberg…

Waylon bekende vrijdag dat hij is vreemdgegaan op zijn vriendin Bibi. “Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft”, schreef hij.

Ook vreemdgaan

Psycholoog Jeffrey vindt echter niet dat Waylon de enige is die fout zit. Volgens hem zou Bibi ook vreemd zijn gegaan, met de baby. Hij stelt dat Waylon te weinig aandacht kreeg en die aandacht daarom ergens anders is gaan zoeken. “De essentie van vreemdgaan tijdens de zwangerschap is dat de man zich verwaarloosd voelt, omdat hij in één klap op de tweede plaats komt”, aldus de psycholoog.

Rationeel

“Het is allemaal heel rationeel”, gaat hij verder. “Het gevoel dat de man kan krijgen is juist: ik krijg een tekort aan aandacht en dat tekort ga ik compenseren door vreemd te gaan.”

Gevoel

Hij vindt dan ook dat Bibi naar zichzelf moet kijken. “Voor de man zijn gevoel gaat de vrouw ook vreemd. Niet met een man natuurlijk, maar met het kind.” Ben jij het met hem eens?

Bron: Parra / Beeld: Instagram @official_waylon_music

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN