HomeViralBizarre, woestmakende beelden van nieuw 'kopschop-incident' tijdens Koningsdag

Bizarre, woestmakende beelden van nieuw ‘kopschop-incident’ tijdens Koningsdag

       
       
       

Deze woensdag kleurde ons hele land oranje: het was namelijk Koningsdag, de dag waarop we de verjaardag van koning Willem-Alexander vieren. Het was een gezellige dag, maar het is ook een paar keer goed misgegaan.

Na twee jaar hebben we eindelijk weer Koningsdag kunnen vieren. In het hele land waren er feestjes, festivals en buitenbarretjes, maar in Raalten was de sfeer een stuk grimmiger.

Kopstoot-incident

Er vond daar tijdens Koningsdag een heftig kopstoot-incident plaats. Beelden van het gevecht zijn gelekt en daarop is te zien dat een groepje mannen met veel geweld twee andere mannen naar beneden halen.

Geheimzinnig

Omroep PowNed heeft een kijkje genomen in Raalten en bewoners gevraagd wat er aan de hand was, maar de bewoners blijven verdacht stil. Eén man wil hem wel te woord staan: “Het gaat niet om een vechtpartij, maar het is gewoon een groep die onder elkaar ruzie maakt. Daarom is er ook geen aangifte gedaan.” Iemand anders laat weten wie die jongens zijn. “Het zijn zware criminelen, veel drugs. Het zijn grote jongens.”

Beelden

Bekijk de video van de heftige knokpartij hieronder.

Bron: YouTube @powned / Beeld: Pixabay

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN