HomeViralBreaking: Juultje Tieleman en Koen uit elkaar om deze opmerkelijke reden

Breaking: Juultje Tieleman en Koen uit elkaar om deze opmerkelijke reden

       
       
       

De Instagram wereld schudt op zijn grondvesten: Juultje Tieleman en Koen van Heest hebben een punt achter hun relatie gezet. Na een jaar vol liefde, hebben ze het nieuws gisteravond gedeeld met hun volgers.

Blijf bij met de laatste virals, dus lees vooral verder!

Hun liefdesverhaal

Ongeveer een jaar geleden bevestigden Juultje en Koen, bekend van het YouTube-kanaal De Bankzitters, hun relatie. Niet veel later overstroomde Instagram met de schattigste foto’s van het stel. Gisteren hebben ze echter het verdrietige nieuws gedeeld: ze zijn uit elkaar. In een gezamenlijk bericht blikken ze met veel liefde terug op hun tijd samen.

Waarom de breuk?

“Wij zijn uit elkaar met een gebroken hart”, schrijft het voormalige koppel bij een lieve foto. Ze leggen uit dat hun drukke en turbulente levens, hoewel vaak leuk, ook hun nadelen hebben. Hun toekomstplannen, waaronder reisambities voor de één en loopbaanambities voor de ander, lijken niet compatibel te zijn.

Ondanks de breuk benadrukken Juultje en Koen dat ze nog steeds veel van elkaar houden. Het combineren van hun werk met hun relatie is uiteindelijk niet gelukt. “We kijken met heel veel liefde terug op onze relatie, hebben fantastische momenten meegemaakt en zijn heel verdrietig dat het nu stopt. Nu is het tijd om het een plekje te gaan geven en het allebei te verwerken”, aldus het stel.

Liefdevolle reacties van volgers

De comment section op Instagram is overspoeld met liefdevolle reacties. Bekende namen zoals Loiza Lamers, Bram Krikke, Mikky Kiemeney en Famke Louise lieten hartjes achter onder de foto. Ook Stuk TV wenst het stel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Wil je op de hoogte blijven van al het leukste internetnieuws? Volg ons dan op Instagram (@gloednieuw), TikTok (@gloednieuw) en YouTube (@gloednieuw)!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN