Home Viral Bron onthult reden tijdens ruzie Lil Kleine en Jaimie op verjaardag van...
       
       
       

Bron onthult reden tijdens ruzie Lil Kleine en Jaimie op verjaardag van Lio


Deze week was de tweede verjaardag van Lio, het zoontje van Lil Kleine en Jaimie Vaes. Er gingen geruchten dat het koppel weer mot met elkaar had. Een insider heeft bevestigd dat de twee inderdaad flinke ruzie hebben gehad en de afgelopen nachten niet samen zijn geweest.

Vanmorgen plaatste Jaimie Vaes een foto in haar Instagram Story waarin het volgende stond: ‘Biggest comeback? Making yourself happy again.’ Het is dus wel overduidelijk dat dit over haar relatie gaat.

Juicechannel pikte dit natuurlijk ook op. Hij kreeg informatie van een insider en die bevestigt dat het koppel inderdaad ruzie had op het feestje van Lio. De bron vertelt ook dat Lil Kleine zijn verloofde en zoon heeft verlaten voor een bootfeestje met o.a. Justin Kluivert en Rowena en Kelly van Love Island.Rowena en Kleine hebben op precies hetzelfde moment een Story gepost met hetzelfde uitzicht.

Naast Kleine en Jaimie die ruzie met elkaar hebben, is EOTB’s Sander ook helemaal klaar met zijn vriendin Kelly. Dit liet hij vandaag weten op Instagram. Zou dit ook het einde zijn voor Lil Kleine en Jaimie Vaes?

Bron: Juicechannel / Fawrynotsawry

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

‘Mikky Kiemeny niet altijd even trouw geweest aan Frenkie de Jong’

Eerder deze weken kwamen er juicy details naar buiten over een afterparty van de Nederlands Elftal voetballers. Maar vandaag gaat de juice...

Yolanthe vertelt over de vreemde DM’s die ze ontvangt

Yolanthe was deze week te gast in de ochtendshow van Radio 538. En daar werd ze flink aan de tand gevoeld. Zowel...

Mensen op internet verbluft door doorschijnend jurkje Dua Lipa

Dua Lipa kan naast goed zingen zichzelf ook heel goed kleden. Ze is altijd up-to-date van de laatste trends en draagt de...

‘Dit is de nieuwe vriend van Kim Kardashian’

Begin dit jaar vroeg Kim Kardashian de scheiding aan met haar ex-man Kanye West. Het lijkt erop dat ze weer aan de...

Bekende R&B zangeres (22) overleden na hit & run

De bekende R&B zangeres Emania Johnson is op 22-jarige plots leeftijd overleden. De muziek scene is geschokt door het vreselijke nieuws.