Home Viral Dakloze opera zangeres gaat viraal, krijgt contract aangeboden
       
       
       

Dakloze opera zangeres gaat viraal, krijgt contract aangeboden

Emily Zamourka, een dakloze vrouw ging eerder deze week viral met een filmpje waarin ze op prachtige wijze haar opera zangkunsten ten gehore bracht.

Bekijk het filmpje in kwestie hieronder:

Veel mensen reageerden op het filmpje, omdat ze de vrouw prachtig vonden zingen. Zelfs de politie reageerde: “Vier miljoen stemmen … soms moet je gewoon stoppen en naar één luisteren, om iets moois te horen,” zei de politie.

Vandaag werd bekend dat de dakloze zangeres een heus platencontract aangeboden heeft gekregen. En niet door zomaar iemand, maar door de Grammy genomineerde producer Joel Diamond.

Het is nog niet bekend of Zamourka het contract accepteert, maar dit is hoe dan ook slechts het begin van haar nieuwe carrière. Ze scoorde al een boeking voor een optreden op zaterdagavond en zong tijdens een Italiaans erfgoedevenement in Los Angeles.

Daarnaast hebben mensen een GoFundMe-campagne opgezet, waarbij ze bijna 48.000 dollar hebben opgehaald voor Emily om haar te helpen met haar financiële problemen en haar viool te vervangen. De viool zou volgense de vrouw 2 jaar geleden door een vandaal vernietigd zijn.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Enzo Knol heeft zijn auto opnieuw gewrapt en de kleur is… roze

Enzo Knol staat er om bekend vaak van auto wrap te wisselen. Niet al te lang geleden heeft Enzo Knol zijn auto...

Zo ziet het op haar 10e ‘knapste meisje ter wereld’ er nu uit

Thylane Blondeau werd op haar 10e verkozen tot 'knapste meisje ter wereld'. Inmiddels is ze een stuk ouder, en dat is te...

Zien: Dit is de knappe vrouw van Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is eigenlijk nooit uit het nieuws geweest, maar sinds de promotie van zijn rematch tegen Badr Hari zijn echt álle...

Bekijk hier de eerste beelden nieuw programma ‘De Villa’

Liever dit artikel in video-vorm? We got you! https://youtu.be/ihnSclVkOrM Er komt een nieuw programma...

WhatsApp werkt binnenkort niet meer voor déze lijst smartphones

Vind in 2019 nog maar eens in Nederland een persoon zonder WhatsApp op zijn of haar smartphone. Wij wensen je veel succes....