Home LOL Dame wordt restaurant uitgezet vanwege iets teveel inkijk
       
       
       

Dame wordt restaurant uitgezet vanwege iets teveel inkijk


Hoewel het steeds slechter weer wordt in Nederland en we richting de regenachtige herfst gaan, is het aan de andere kant van de wereld wel lekker weer. Op Bondi Beach, het bekendste strand van Sydney in Australië genieten ze momenteel van warme temperaturen. Hoewel het daar bloedheet is, moet je wel goed aangekleed zijn, want anders kan je zomaar een restaurant worden uitgestuurd. Dit overkwam de Italiaanse Martina Corradi en ze was er niet blij mee!

Martina Corradi is momenteel op vakantie in grote stad Sydney en was van plan om heerlijk te gaan uiteten, na een warme dag bij het strand. Hoewel de avond goed begon, eindigde dit niet zo leuk voor de Italiaanse Martina. Tijdens een bezoekje aan een restaurant, kreeg ze van een serveerster uit het niets te horen dat ze het restaurant onmiddellijk moest verlaten! Waarom? Haar outfit zou te veel bloot geven.

Teveel inkijkMartina deelde haar slechte ervaring met het restaurant in een besloten Facebook-groep. Als extraatje postte ze ook de foto van de outfit die ze toen aan had en die volgens de serveerster veel te bloot zou zijn.

Tijdens een warme dag op Bondi Beach moet dit best kunnen, toch?

Bron: blijned.nl

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

‘Mikky Kiemeny niet altijd even trouw geweest aan Frenkie de Jong’

Eerder deze weken kwamen er juicy details naar buiten over een afterparty van de Nederlands Elftal voetballers. Maar vandaag gaat de juice...

Yolanthe vertelt over de vreemde DM’s die ze ontvangt

Yolanthe was deze week te gast in de ochtendshow van Radio 538. En daar werd ze flink aan de tand gevoeld. Zowel...

Mensen op internet verbluft door doorschijnend jurkje Dua Lipa

Dua Lipa kan naast goed zingen zichzelf ook heel goed kleden. Ze is altijd up-to-date van de laatste trends en draagt de...

‘Dit is de nieuwe vriend van Kim Kardashian’

Begin dit jaar vroeg Kim Kardashian de scheiding aan met haar ex-man Kanye West. Het lijkt erop dat ze weer aan de...

Bekende R&B zangeres (22) overleden na hit & run

De bekende R&B zangeres Emania Johnson is op 22-jarige plots leeftijd overleden. De muziek scene is geschokt door het vreselijke nieuws.