Home Nieuws Dark mode komt eindelijk naar Instagram, zo ziet het eruit
       
       
       

Dark mode komt eindelijk naar Instagram, zo ziet het eruit

‘Dark mode’ kan net zo goed het woord van het jaar 2019 worden. De modus wordt in steeds meer telefoons toegevoegd, waarbij alle (normaal witte en lichte elementen) worden vervangen door zwarte en/of donkere elementen.

Sinds de komst van de nieuwe software-update van iOS (voor iPhones en iPads), waar de donkere modus eindelijk voor Apple gebruikers kwam, zijn heel veel mensen aan het klagen bij Instagram om ook een dark mode te implementeren. App makers moeten immers de modus zelf nog aan zetten / inbouwen in de app.

Nu is het dat gebruikers die door hun anders donkere telefoon scrollen, Instagram openen en plotseling worden geraakt door een extreem wit licht, wat vooral pijnlijk kan zijn wanneer ze ’s nachts op hun telefoon zitten.

Maar nu lijkt Instagram daar verandering in aan te brengen! Instagram is aan het testen met een nieuwe update van de app, waarbij sommige gebruikers de nieuwe donkere modus al kunnen gebruiken.

De modus wordt dus gefaseerd ingevoerd. En zo ziet het er uit:

Foto via @9to5google

Hopen dat het snel voor iedereen beschikbaar is!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fantastische details over GTA 6 gelekt (releasedatum en meer)

Een gametester van de nieuwe Grand Theft Auto heeft mogelijke details gegeven over de aanstaande nieuwe GTA 6! En die zijn niet...

Dit zijn de laatste beelden van Juice WRLD voor zijn dood

Gisteren werd bekend dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden. Er zijn nu beelden naar buiten gekomen die waarschijnlijk de...

Passagier naast bestuurder trekt sleutels uit rijdende auto

De viral van de week! Dit is dus wat er gebeurt wanneer je tijdens het rijden de sleutels uit...

Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood

Vandaag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden in de Amerikaanse stad Chicago.

Met deze app kun je zien hoe een tattoo bij jou staat

Wil jij stiekem je hele leven al een tattoo, maar weet je niet of het je zal staan? En ben je te...