HomeViralDe beste vriend van Marco Borsato klapt uit de school in interview:...

De beste vriend van Marco Borsato klapt uit de school in interview: ‘Ander mens geworden’

       
       
       

Het is al een lange tijd stil rondom Marco Borsato. Een goede vriend van hem verbreekt de stilte en vertelt hoe het met hem gaat. Ook onthult hij of hij nog samen is met Leontine.

De beste vriend van de zanger onthult veel over de situatie van Marco in een interview met het blad Privé. “Het ‘slachtoffer van Marco’s vrijpostigheid’, zoals ik die jonge vrouw maar zal noemen, gaat zoals ik dat zie door een hel, maar ook Marco zelf.”

Slecht uitzien

Na de onthullingen over The Voice of Holland is Marco er slechter uit gaan zien. “Hij is tien jaar ouder geworden en maakt een gelaten indruk. Zijn ogen staan mat en de grijze haren nemen toe.” De twee zijn ondanks alles nog goede vrienden. “Marco is in korte tijd een heel ander mens geworden. Hij piekert veel. Als hij kon, zou hij niets liever willen dan de klok terugdraaien, maar dat is natuurlijk onmogelijk.”

Jaloezie

Voor het eerst reageert iemand rondom Marco ook op de aangifte die er tegen hem ligt. “Hij heeft mij verteld dat hij er op een nare manier is ingeluisd en dat aan de aangifte pure jaloezie ten grondslag ligt. Ik begin er met Marco niet meer over. Ik ben alleen maar een luisterend oor.”

Geen contact

Er is een hoop in zijn leven gebeurd. Tussen hem en Leontine is het dan ook definitief over nu. “Ze wil liever geen contact meer met hem. Dat doet Marco pijn. Marco zegt vaak dat hij zich wel voor zijn kop kan slaan, dat hij haar heeft bedrogen. Hij heeft daar oprecht spijt van…”

Bron: Privé

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN