Home Viral Dennis Schouten krijgt ruzie op Q-Music feestje
       
       
       

Dennis Schouten krijgt ruzie op Q-Music feestje

Verslaggever en presentator Dennis Schouten heeft vannacht tijdens een feestje klappen gekregen van een feestganger. De reden? De video’s die Dennis maakt.

Dennis vertelt zelf hoe het is gegaan: Gisteravond was ik samen met mijn zusje en een vriend gezellig bij de ‘Q-Music foute party’ in Enschede. Ik weet dat als ik daarheen ga mensen op me afkomen voor een foto, gesprekje, hand of om me te vertellen dat ze me een waardeloze gozer vinden. Allemaal prima! Ik heb er tenslotte zelf voor gekozen om dit werk te doen.”

Maar de sfeer sloeg al snel om, nadat iemand naar hem toekwam. Dennis gaat verder: “Vannacht was er iemand die bleef maar duwen en vervelend doen. Nadat ik en anderen hem meerdere keren hadden gevraagd normaal te doen sloeg hij me uit het niets in mijn gezicht en lag ik vervolgens op de grond. Reden? “Omdat je k* video’s maakt.”

Het resultaat? Een flinke verwonding aan het gezicht van Dennis. Hij liet de wond zien op Instagram.

Dennis laat weten dat hij aangifte gaat doen. “Ik wil niet dat ik door dit soort idioten niet meer kan doen wat ik leuk vind en daarom ga ik aangifte doen.” Hij sluit af met een oproep aan zijn volgers: “Heeft iemand iets gezien? Of weet iemand wie dit heeft gedaan? Stuur me alsjeblieft een DM! Vrede op aarde!”

Sterkte Dennis!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Famke Louise slaat microfoon van interviewer weg

De post van influencer Famke Louise op haar Instagram was duidelijk: "Nee, ik houd mijn bek niet, ik doe niet meer mee...

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

Elke maand is het weer in spanning afwachten op de nieuwe gratis te downloaden games van de Playstation Plus Store. Tenminste, als...

Zien: dit is de knappe zus van Lil Kleine

Lil Kleine is dolgelukkig met zijn gezinnetje bestaande uit Jamie Vaes en zoontje Lío Zion. Echter is dat niet de enige familie...

Wait, what?! Temptations Rosanna verkoopt iets heel persoonlijks

Eerder zagen we al hoe de veelbesproken Zach Avelo uit Temptation Island zijn oude sokken en onderbroeken verkocht, maar Temptations Rosanna gooit...

Temptations Roger geheel onherkenbaar door nieuwe look

Temptations Roger deed vorig jaar mee aan Temptation Island met zijn ex-vriendin Laura. Echter heeft Roger na de break-up met Laura zeker...