Home Viral Dennis Schouten krijgt ruzie op Q-Music feestje
       
       
       

Dennis Schouten krijgt ruzie op Q-Music feestje

Verslaggever en presentator Dennis Schouten heeft vannacht tijdens een feestje klappen gekregen van een feestganger. De reden? De video’s die Dennis maakt.

Dennis vertelt zelf hoe het is gegaan: Gisteravond was ik samen met mijn zusje en een vriend gezellig bij de ‘Q-Music foute party’ in Enschede. Ik weet dat als ik daarheen ga mensen op me afkomen voor een foto, gesprekje, hand of om me te vertellen dat ze me een waardeloze gozer vinden. Allemaal prima! Ik heb er tenslotte zelf voor gekozen om dit werk te doen.”

Maar de sfeer sloeg al snel om, nadat iemand naar hem toekwam. Dennis gaat verder: “Vannacht was er iemand die bleef maar duwen en vervelend doen. Nadat ik en anderen hem meerdere keren hadden gevraagd normaal te doen sloeg hij me uit het niets in mijn gezicht en lag ik vervolgens op de grond. Reden? “Omdat je k* video’s maakt.”

Het resultaat? Een flinke verwonding aan het gezicht van Dennis. Hij liet de wond zien op Instagram.

Dennis laat weten dat hij aangifte gaat doen. “Ik wil niet dat ik door dit soort idioten niet meer kan doen wat ik leuk vind en daarom ga ik aangifte doen.” Hij sluit af met een oproep aan zijn volgers: “Heeft iemand iets gezien? Of weet iemand wie dit heeft gedaan? Stuur me alsjeblieft een DM! Vrede op aarde!”

Sterkte Dennis!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Heftig! Presentator Kaj Gorgels gewond na ongeluk in huis

Kaj Gorgels dacht net zoals de rest van Nederland veilig thuis te zitten, toen hij in de keuken struikelde en met zijn...

Oh no: déze films en series verdwijnen binnenkort van Netflix

Netflix voegt zo nu en dan leuke films en series aan toe aan het aanbod, maar verwijdert af en toe ook een...

16-jarige coronapatiënt vertelt voor het eerst over zijn ziekte

De 16-jarige Sehraz is gelukkig weer genezen, nadat hij tien dagen op de intensive care moest vechten tegen het coronavirus. Hij vertelt...

Dit zijn de gratis Playstation Plus games van april 2020

Yes, daar zijn ze weer! De nieuwe gratis te downloaden Playstation Plus games van de nieuwe maand! Elke maand...

Zo zien de acteurs uit Spangas er nu uit

Spangas was en is nu nog steeds niet weg te denken van de Nederlandse televisie. De serie wordt al vanaf 2007 uitgezonden...