HomeViralDeze Bn'er heeft een half miljoen euro aan Amalia verdiend

Deze Bn’er heeft een half miljoen euro aan Amalia verdiend

       
       
       

Claudia de Breij schreef een boek over een interview dat zij ooit met Amalia mocht doen. Ondanks dat er aangegeven werd dat zij niks aan dit boek verdiend heeft leek niks minder waar..

Interview

Claudia legde meerdere interviews af met Amalia en schreef hier vervolgens een boek over. In de interviews vertelde Amalia veel persoonlijke dingen die nog niet bekend waren bij het grote publiek. Amalia vertelde bijvoorbeeld ook voor een aantal dingen in therapie te zijn gegaan.

Geen taboe

Amalia vertelde in een interview:

“Ik vind het geen taboe. En geen probleem om dat in het openbaar te zeggen. Soms wordt het me allemaal te veel, school, vrienden, en dan praat ik met iemand.”

“Als ik er behoefte aan heb, maak ik een afspraak.’ Even je hart luchten, en dan ben ik weer voor een maand klaar. Af en toe praten met een professional vind ik heel normaal, zeker ook na wat er met mijn tante is gebeurd.”

“Iedereen praat over gezond eten en sporten. En dat ís ook heel belangrijk. Maar hoe belangrijk is het om je mentale gezondheid bij te houden? Het een kan niet zonder het ander.”

Lees snel verder op de volgende pagina!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN