HomeViralDit is de nieuwe gruwelijke Maybach van Memphis Depay

Dit is de nieuwe gruwelijke Maybach van Memphis Depay

       
       
       

Memphis Depay houdt ervan om zijn weelderige levensstijl en aankopen te delen via sociale media. Hij laat graag zien wat hij allemaal heeft, van dure horloges tot peperdure auto’s. Deze keer heeft hij besloten om een flinke investering te doen in een gloednieuwe speeltje: een luxe Maybach ontworpen door Virgil Abloh.

Autoliefhebber

Dat de voetballer een autoliefhebber is, laat hij duidelijk merken. Hij deelt regelmatig zijn uitgebreide verzameling op sociale media. Memphis Depay is al in het bezit van een donkerrode Mercedes-Maybach S 650, een zeer exclusief model met slechts 300 exemplaren. Eerder had hij ook al een zwarte Rolls Royce Cullinan, een Mansory Rolls-Royce Wraith en een Mansory Mercedes G 63 AMG. Nu heeft de voetballer opnieuw een indrukwekkend pronkstuk weten te bemachtigen, en niet zomaar een.

Memphis Depay

Exemplaren

Het gaat hier om de speciale Mercedes-Maybach S-klasse, ontworpen door Virgil Abloh. Memphis Depay heeft het geluk om één van de slechts 150 exemplaren in handen te hebben. Dit was het laatste project van de ontwerper, dat nog net voor zijn overlijden in 2021 kon worden voltooid.

Lees snel verder op de volgende pagina!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN