Home Nieuws Dit is de reden waarom speler 456 uit Squid Game zijn haren...
       
       
       

Dit is de reden waarom speler 456 uit Squid Game zijn haren rood verfde


De hitserie Squid Game op Netflix heeft inmiddels bijna iedereen wel gezien. Het einde van de serie is shocking en ook een beetje verwarrend. We zien namelijk dat speler 456, Seong Gi-Hun, zijn haren rood verft. Maar waarom eigenlijk?

Let op! Dit artikel bevat spoilers.

In de serie Squid Game moeten 456 kandidaten het tegen elkaar opnemen voor een flinke pot prijzengeld. Ze spelen allerlei spelletjes uit hun jeugd, maar wel met een gruwelijke twist. Het leven van de deelnemers staat namelijk op het spel. Elke ronde worden er kandidaten dood geschoten of vallen ze van flinke hoogtes naar beneden wanneer ze het spel verliezen. De winnaars gaan door naar de volgende ronde, tot dat er nog maar twee spelers over blijven die strijden om het geld.Kijkers weten inmiddels dat speler 456 het gevaarlijke spel wint. Hij gaat er met het flinke geldbedrag vandoor, maar eenmaal terug in zijn dorp is hij verdrietig en alleen. Seong Gi-Hun geeft amper een cent uit van het geld dat hij won, maar hij bracht wel een bezoekje aan de kapper. En daar ging de speler voor een wel heel opvallende, onverwachte look.

De regisseur van Squid Game, Hwang Dong-Hyuk, legt uit waarom Seong Gi-Hun op het einde zijn haar rood verft. Speler 456 ontdekte wie de baas is achter het gruwelijke spel. Uit wraakgevoelens besloot hij daarom om zijn haar te verven. De keuze van de rode kleur kwam volgens de regisseur vanzelf. “Ik stelde me voor dat ik hem was en dacht bij mezelf: ‘wat is een kleur die je nooit zou kiezen om je haar te verven? Ik kwam toen tot de conclusie dat Gi-Hun zijn haar nooit rood zou verven. Dat zou veel te gek zijn. Dus ik koos rood als de kleur. Ik dacht dat het zijn innerlijke woede goed reflecteerde”, aldus Hwang.

Bron: Grazia / Beeld: Netflix

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

‘Mikky Kiemeny niet altijd even trouw geweest aan Frenkie de Jong’

Eerder deze weken kwamen er juicy details naar buiten over een afterparty van de Nederlands Elftal voetballers. Maar vandaag gaat de juice...

Yolanthe vertelt over de vreemde DM’s die ze ontvangt

Yolanthe was deze week te gast in de ochtendshow van Radio 538. En daar werd ze flink aan de tand gevoeld. Zowel...

Mensen op internet verbluft door doorschijnend jurkje Dua Lipa

Dua Lipa kan naast goed zingen zichzelf ook heel goed kleden. Ze is altijd up-to-date van de laatste trends en draagt de...

‘Dit is de nieuwe vriend van Kim Kardashian’

Begin dit jaar vroeg Kim Kardashian de scheiding aan met haar ex-man Kanye West. Het lijkt erop dat ze weer aan de...

Bekende R&B zangeres (22) overleden na hit & run

De bekende R&B zangeres Emania Johnson is op 22-jarige plots leeftijd overleden. De muziek scene is geschokt door het vreselijke nieuws.