HomeNieuwsDit is hoe koningin Maxima er zónder haar pruik uitziet

Dit is hoe koningin Maxima er zónder haar pruik uitziet

       
       
       

We kwamen vandaag wat nieuws tegen die we niet hadden verwacht. Of, eigenlijk, beter gezegd: een ‘gerucht’. Volgens een website zou Koningin Máxima namelijk geregeld een pruik dragen.

Wisten wij niet!

Pruik

Website Blijned.nl plaatste een artikel waarin staat dat onze Koningin vaak een pruik en/of nephaar zou dragen. Ze schijnt dit voornamelijk te doen wanneer er een speciaal feest of ander evenement plaats vindt.

Volle bos

Royaltyjournalist Sam Hoevenaar zei er het volgende over:

“Het is natuurlijk geweldig als je gezegend bent met een volle bos met haar. Met jaloezie kijk ik naar de golvende manen van hertogin Catherine. De trucjes die ik heb uitgeprobeerd na het bekijken van talloze YouTube-video’s hebben nog niet het beoogde resultaat opgeleverd. De Koningin heeft ook geen bos haar van nature maar helpt moedernatuur regelmatig gewoon even een handje.”

“Koningin Máxima laat het haar tijdens werkbezoeken regelmatig op de schouders hangen zonder al te veel poespas, maar voor een galadiner trekt ze naast een haute couture jurk en een set juwelen ook een rits hulp-lokken uit de kast.”

De vraag

Dit levert bij iedereen natuurlijk direct de vraag op: maar hoe ziet ze er dan uit zónder pruik!? Dat hebben we natuurlijk even voor je uitgezocht.

Hieronder een foto die mét pruik en een foto die zónder pruik zou zijn. Zie jij het?

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN