HomeNieuws'Dit wordt de nieuwe James Bond'

‘Dit wordt de nieuwe James Bond’

       
       
       

Je kan tegenwoordig echt óveral op wedden. Niet alleen voetbalwedstrijden, de aandelenmarkt, of paardenracen. Nee, tegenwoordig kan je ook wedden op wie de nieuwe James Bond wordt.

En er is een nieuwe kandidaat die de wedkantoren compleet verovert!

Wie is jouw James Bond?

Afhankelijk van wanneer je geboren bent heb je een James Bond die jij waarschijnlijk de ‘echte originele’ James Bond vindt. Voor veel boomers is dat Sean Connery, voor veel van onze broers of neven is dat misschien Pierce Brosnan. Maar voor de meeste die dit lezen is dat waarschijnlijk toch echt Daniel Craig.

Het is alleen al een tijdje bekend dat Daniel Craig wilde stoppen. De laatste James Bond film was dan ook de laatste waar hij in te zien was. Binnenkort is Daniel Craig te zien in zijn eerste ‘post-Bond’-film.

Vanaf 23 december is Glass Onion: A Knives Out Mystery op Netflix te streamen. Met een recente wodka-reclame maakte de acteur al duidelijk dat hij het 007-imago achter zich heeft gelaten, waarim hij namelijk dansend te zien is.

Ben je benieuwd wie iedereen bij de wedkantoren voorspelt dat de nieuwe James Bond wordt? Klik dan door naar de volgende pagina.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN