Home Nieuws Doutzen Kroes verbaast met nieuwe look op Instagram
       
       
       

Doutzen Kroes verbaast met nieuwe look op Instagram

Volgers van Doutzen Kroes moesten de nieuwste foto van het topmodel even een tweede keer bekijken. Want, wat heeft ze nou precies boven haar ogen?

De moeder uploadde onderstaande foto op Instagram. Ze vraagt in het bijschrift of haar Instagram volgers haar gebleekte wenkbrauwen mooi vinden. En die geven unaniem antwoord: “Nee”. De foto op het Instagram-account van Doutzen krijgt honderden reacties.

Mensen waren blijkbaar niet zo te spreken over haar nieuwe look. Eén van haar volgers schrijft bijvoorbeeld: “Nee, het lijkt alsof je geen wenkbrauwen hebt”. Een ander reageert: “Je lijkt niet meer op jezelf.”

Gelukkig is de look zo te zien maar voor een fotoshoot, dus kunnen mensen weer opgelucht ademhalen. Maar wij vinden het voor nu wel tof. Het is een keer wat anders! Wat vind jij ervan?

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Fantastische details over GTA 6 gelekt (releasedatum en meer)

Een gametester van de nieuwe Grand Theft Auto heeft mogelijke details gegeven over de aanstaande nieuwe GTA 6! En die zijn niet...

Dit zijn de laatste beelden van Juice WRLD voor zijn dood

Gisteren werd bekend dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden. Er zijn nu beelden naar buiten gekomen die waarschijnlijk de...

Passagier naast bestuurder trekt sleutels uit rijdende auto

De viral van de week! Dit is dus wat er gebeurt wanneer je tijdens het rijden de sleutels uit...

Juice WRLD tweette mysterieus bericht over zijn dood

Vandaag kwam het schokkende nieuws naar buiten dat rapper Juice WRLD op 21-jarige leeftijd is overleden in de Amerikaanse stad Chicago.

Met deze app kun je zien hoe een tattoo bij jou staat

Wil jij stiekem je hele leven al een tattoo, maar weet je niet of het je zal staan? En ben je te...