Home Nieuws Drama voor prinses Alexia: ''De dader kan een rechtszaak verwachten''
       
       
       

Drama voor prinses Alexia: ”De dader kan een rechtszaak verwachten”


Het is geen leuke week voor prinses Alexia, die dit schooljaar is begonnen op haar nieuwe school in Wales. De 15-jarige dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima heeft een catfish. Iemand doet zich als haar voor op Instagram.

Alexia heeft net als elke andere tiener uiteraard ook social media, maar aangezien zij een prinses is, heeft ze alleen privé-accounts voor vrienden en familie. Nu worden de foto’s die Alexia daar plaatst gelekt via nepaccounts.

Schending van privacyHet is nog niet helemaal duidelijk hoe dit heeft kunnen gebeuren. Waarschijnlijk hoopt de dader dat ze door de media worden opgepikt. Het valse profiel volgt dan ook meerdere royaltyjournalisten. De koninklijke familie loopt nu dus het risico dat Alexia zonder toestemming met een privé-foto in de pers verschijnt. Als de dader ontmaskerd wordt, kan de persoon in kwestie ervan uitgaan dat er een rechtszaak tegen hem of haar wordt aangespannen. Er is hier namelijk sprake van schending van de privacy.

Bron: Blijned.nl

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

‘Mikky Kiemeny niet altijd even trouw geweest aan Frenkie de Jong’

Eerder deze weken kwamen er juicy details naar buiten over een afterparty van de Nederlands Elftal voetballers. Maar vandaag gaat de juice...

Yolanthe vertelt over de vreemde DM’s die ze ontvangt

Yolanthe was deze week te gast in de ochtendshow van Radio 538. En daar werd ze flink aan de tand gevoeld. Zowel...

Mensen op internet verbluft door doorschijnend jurkje Dua Lipa

Dua Lipa kan naast goed zingen zichzelf ook heel goed kleden. Ze is altijd up-to-date van de laatste trends en draagt de...

‘Dit is de nieuwe vriend van Kim Kardashian’

Begin dit jaar vroeg Kim Kardashian de scheiding aan met haar ex-man Kanye West. Het lijkt erop dat ze weer aan de...

Bekende R&B zangeres (22) overleden na hit & run

De bekende R&B zangeres Emania Johnson is op 22-jarige plots leeftijd overleden. De muziek scene is geschokt door het vreselijke nieuws.