HomeViralEloise van Oranje staande gehouden bij douane vanwege verdacht object

Eloise van Oranje staande gehouden bij douane vanwege verdacht object

       
       
       

De zomerse avonturen van Eloise van Oranje: crème in beslag genomen door Italiaanse douane en ‘back to basic’ in Nederland.

Wij houden je up-to-date, dus duik snel verder in het artikel!

Vakantie in Italië met een kleine tegenslag

Na een uitstapje naar Praag, geniet Eloise van Oranje nu van een vakantie in Italië met haar familie. Maar niet alles verliep vlekkeloos op het vliegveld. Een crème in haar tas werd over het hoofd gezien, wat resulteerde in een inbeslagname door de douane. Natuurlijk liet Eloise dit moment niet onopgemerkt voorbij gaan op Instagram, waar ze haar teleurstelling deelde. Maar ze liet zich niet kennen en vond de crème al snel terug in een Italiaanse winkel. De vraag was snel beantwoord: “Meteen nieuwe kopen?”

Van Italië naar Nederland en weer terug

Eloise heeft een drukke zomer achter de rug. Na haar eerste trip naar Italië, besloot ze haar vakantie voort te zetten in Nederland en ging ‘back to basic’ op een camping genaamd RØSTIG. Hier konden gasten deelnemen aan activiteiten zoals meditatie- en yogaworkshops en even helemaal tot rust komen. Na volledig opgeladen te zijn, vertrok Eloise onlangs opnieuw naar Italië, ditmaal samen met haar broer Claus-Casimir en waarschijnlijk ook haar ouders Constantijn en Laurentien.

Ophef in Het Perfecte Plaatje

Eloise haalde recentelijk ook het nieuws met haar deelname aan het populaire programma Het Perfecte Plaatje. Ze maakte al in de eerste aflevering indruk door in een badpak te verschijnen. Dit zorgde voor gemixte reacties. Royalty-kenner Jeroen Snel noemde het een ‘grensgeval’ gezien haar afkomst, maar William Rutten, jurylid in Het Perfecte Plaatje, vond de ophef overdreven. Ook van haar volgers ontving Eloise veel steun.

Wil je op de hoogte blijven van al het leukste internetnieuws? Volg ons dan op Instagram (@gloednieuw), TikTok (@gloednieuw) en YouTube (@gloednieuw)!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN