HomeGamesEr is weer nieuwe voorraad van de PlayStation 5

Er is weer nieuwe voorraad van de PlayStation 5

       
       
       

De PlayStation 5 staat er om bekend dat ‘ie heel slecht verkrijgbaar is. Het is een gewilde spelcomputer en PlayStation-liefhebbers pakken dan ook elke kans om er eentje te bemachtigen aan. We hebben goed nieuws voor je: er komt een nieuwe lading aan!

De Duitse tak van Amazon heeft aangekondigd dat zij begin mei met een nieuwe lading komen. Zij leveren ook aan Nederland en de kans is dus groot dat wij er ook van kunnen profiteren. Nederlandse webwinkels hebben hier nog geen aankondiging over gedaan, maar hou deze sites zeker goed in te gaten. Voorgaande leveringen werden de meeste PlayStations bij Bol.com verkocht.

Onderstaande links kan je (blijven) checken om te zien of het aanbod er al is.

Klik hier om te checken of Bol.com de PS5 al heeft.

Klik hier om te checken of Cooblue de PS5 al heeft.

Bij CoolBlue maak je ook een goede kans. Eerst werkte zij met een wachtrij, maar dat is verleden tijd. Mochten de spelcomputers naar Nederland komen, dan zullen zij die vrij verkopen. Bij MediaMarkt en Game Mania zal het een stukje moeilijker worden. Zij gaan de nieuwe levering vooral gebruiken om openstaande bestellingen af te werken.

Voorlopig blijft het lastig om een PlayStation 5 in huis te halen. Sony doet er alles aan om daar verandering in te brengen en probeert om het chip-tekort op te lossen. En dat gaat nog wel even duren. Zij verwachten dat dit pas in 2022 is opgelost. Oh no…

Bron: manners.nl

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN