HomeViralEx vriendin van bekende YouTuber vertelt hoe ze werd uitgebuit voor views

Ex vriendin van bekende YouTuber vertelt hoe ze werd uitgebuit voor views

       
       
       

Youtubers doen er alles aan om zoveel mogelijk kijkers te trekken, maar tegenwoordig gaat dit wel erg ver. Steeds meer Youtubers gebruiken hun eigen vriendin voor de thumbnails.

En het liefst zo uitdagend mogelijk…

Gio Latooy

Youtuber Gio Latooy behoort met ruim 1,35 miljoen abonnees tot één van de grootste Youtubers van Nederland. Het filmen van zijn leven is zijn dagelijkse baan en dit levert hem daarom ook veel op. Gio is pas 23 jaar oud maar mag zichzelf sinds dit jaar al eigenaar noemen van zijn droomvilla. Hij heeft een villa gekocht met een waarde van ruim 1 miljoen euro, maar hier is het niet bij gebleven.

Autoliefhebber

Gio is een groot auto liefhebber en heeft daarom twee prachtige auto’s voor de deur staan. Het zou gaan om een Porsche Cayenne met een geschatte waarde van 125.000 euro en een Ferrari 458 Speciale met een waarde van maar liefst 300.000 euro!

Inkomen

Het inkomen van Gio wordt gebaseerd op het aantal kijkers dat hij trekt, om ervoor te zorgen dat mensen naar zijn video’s kijken gaat hij vaak erg ver. Hij zou dit doen door zijn vriendin te gebruiken in de thumbnail.

Lees snel verder op de volgende pagina!

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN