Home Nieuws Famke Louise verwijdert foto na flinke kritiek
       
       
       

Famke Louise verwijdert foto na flinke kritiek

Famke Louise heeft zich vandaag veel kritiek op de hals gehaald na het plaatsen van een opmerkelijke foto met een nog opmerkelijkere caption.

Famke plaatste de foto in kwestie vanmiddag op Instagram, maar verwijderde de foto na een kwartier weer vanwege veel kritiek.

Bekijk de foto hieronder.

Op de foto is de zangeres te zien bij een ‘verzameling’ dode dieren. Het lijkt op een soort markt waar dieren worden verkocht voor hun huid, ofwel de bont. Famke schreef dan ook bij de foto: “Welk bontje past bij mij #shopping @flbyfamke” doelend op haar kledinglijn.

LEES OOK: Famke Louise biedt excuses aan na boze Instagram Story

De foto gaat op dit moment veel rond, en fans reageren verbolgen: “Walgelijk” en “Dit gaat echt te ver”. Een Gloednieuw fan stuurde ons via Instagram DM: “Met alle bosbranden in Australië en dieren die daarbij omkomen vind ik dit van iemand “met een voorbeeldfunctie” erg ongepast.”

Opmerkelijk feitje: Famke Louise is eerder al uitgeroepen tot ‘Dom Bontje van het Jaar’, een prijs die de stichting Bont voor Dieren jaarlijks uitreikt aan iemand die op onverantwoordelijke wijze bont heeft gedragen dat jaar.

Meme pagina’s zijn ook erg snel met oppakken van deze foto, waaronder deze post van @vaselinefanaat. Konden we je niet onthouden:

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

NOS-presentatrice klapt uit de school over ziekte

Vorige week werd presentatrice Amber Brantsen onwel tijdens het NOS-journaal van 7:00. De verslaggeefster stelde haar volgers daarna gerust via social media...

Dit betekent de ‘i’ in Apple-producten

Iedereen heeft of kent wel iemand die een iPhone, iMac, iPad of een ander product van Apple heeft. Maar heb je je...

EOTB-Nicole vertelt wilde nacht gehad te hebben met Boef

Tijdens haar verblijf in de villa van Ex on the Beach: Double Dutch wist Nicole meteen de boel op stelten te zetten....

Selma Omari haalt uit naar Boef en zijn nieuwe album

Selma Omari is niet te spreken over het nieuwe album van haar ex-vriend Boef. De brunette claimt namelijk dat Boef tunes van...

Politie waarschuwt voor gevaarlijke Blue Whale-challenge

Een paar jaar geleden ging de gevaarlijke Blue Whale-challenge viral: een challenge waarbij kinderen allerlei opdrachten moeten uitvoeren waarbij ze zichzelf verwonden...