HomeViralFlinke ophef rondom Famke Louise en Denzel: 'Betalen hun geld niet!'

Flinke ophef rondom Famke Louise en Denzel: ‘Betalen hun geld niet!’

       
       
       

Famke Louise en Denzel verdienen vanwege hun bekendheid geld door foto’s te posten op Instagram. De twee waren op vakantie op Curaçao en hadden daar een samenwerking met een autoverhuurbedrijf, maar komen hun afspraken niet na…

De vakantiegangers hadden met een autoverhuurbedrijf op Curaçao afgesproken dat ze gratis een auto mochten huren in ruil voor promotie op Instagram, maar dit zou niet netjes zijn gegaan. Dit heeft het roddelaccount Juicechannel vernomen van bronnen.

Geen reclame

Famke Louise nam een aantal dagen later contact op met het bedrijf om te vertellen dat de auto hen niet beviel. “Eindstand hebben ze een aantal dagen in de auto rond gereden zonder er reclame voor te maken of te betalen. Ze hadden op zijn minst de kosten kunnen betalen”, aldus Juicechannel. Later stroomden er meerdere soortgelijke berichten binnen over het stel.

Onder vuur

Er is nu een hoop ophef over hen ontstaan en ze liggen zwaar onder vuur. Famke krijgt nu ook veel negatieve reacties onder haar foto. “Stoer hoor, een miljoen volgers, maar huur betalen, hoo maar”, schrijft iemand. “Je bent een moeder en dan doe je zoiets, schaam je”, laat een andere volger weten. Heftig!

Bron: Instagram @juicechannel / Beeld: Instagram @denzelslager

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN