Home Games Fortnite is gestopt? Gamers zien alleen mysterieus zwart gat
       
       
       

Fortnite is gestopt? Gamers zien alleen mysterieus zwart gat

Gamers wereldwijd die gisteren aanwezig waren bij het Fortnite event kregen wisten niet wat er gebeurde. Fans van de game kregen namelijk opeens een mysterieus zwart gat te zien waar alles in werd gezogen. Daarna? Niks.

Het event werd gisteren massaal gelivestreamd en daardoor hebben we ook beelden van het mysterieuze moment. Bekijk hieronder de beelden waarin de hele wereld in het zwarte gat werd gezogen.

Je leest het goed: mensen kunnen niks doen. Mensen die nu Fortnite willen spelen komen bedrogen uit. Je kan namelijk niet spelen op dit moment. Het lijkt erop dat de wereld is geëindigd.

Het enige wat fans van de game nu zien is een mysterieus zwart gat. Dat ziet er ongeveer zo uit:

Met de social media kanalen van Fortnite is ook iets vreemd aan de hand. Zo is bijvoorbeeld de profielfoto van Twitter veranderd naar een zwart plaatje. Ook is de header op Twitter veranderd naar, wederom, het zwarte gat.

Ook opmerlijke is dat Fortnite het mysterieuze zwarte gat op dit moment ook aan het livestreamen is. De titel van de livestream: “…”

Wat gaat er gebeuren? Het heeft er waarschijnlijk alles mee te maken dat ‘Seizoen 10’ van Fortnite nu ten einde is. Het begin van seizoen 11 zou dan ook snel van start gaan. Dan zou iedereen weer kunnen spelen. Wanneer dat is? Dat weet niemand. We zullen er ongetwijfeld snel achter gaan komen.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Jongen (14) versiert opnieuw Telegraaf verslaggeefster

Kieck Kruijsen is de afgelopen weken een legende geworden in Nederlands social media- en YouTube landschap. De video van de Telegraaf waar...

Ronnie Flex woedend op columnist die zijn moeder beledigt

In het tijdschrift de Nieuwe Revu wordt af en toe een column gepubliceerd van Herman Brusselmans. In die column, die 'Overschatte Mensen'...

Zo gaan de nieuwe PlayStation 5 controllers er uit zien

Na lang wachten weten we een paar dingen over de PlayStation 5. Zo weten we dat 'ie aan het eind van 2020...

Monica Geuze vertelt waarom haar relatie uit is gegaan

Ons lievelingskoppel Monica Geuze & Lars Veldwijk maakte vorige week bekend dat ze een punt achter hun relatie zetten. Monica reageert nu...

Doutzen Kroes verbaast met nieuwe look op Instagram

Volgers van Doutzen Kroes moesten de nieuwste foto van het topmodel even een tweede keer bekijken. Want, wat heeft ze nou precies...