Home Games Fortnite is gestopt? Gamers zien alleen mysterieus zwart gat
       
       
       

Fortnite is gestopt? Gamers zien alleen mysterieus zwart gat

Gamers wereldwijd die gisteren aanwezig waren bij het Fortnite event kregen wisten niet wat er gebeurde. Fans van de game kregen namelijk opeens een mysterieus zwart gat te zien waar alles in werd gezogen. Daarna? Niks.

Het event werd gisteren massaal gelivestreamd en daardoor hebben we ook beelden van het mysterieuze moment. Bekijk hieronder de beelden waarin de hele wereld in het zwarte gat werd gezogen.

Je leest het goed: mensen kunnen niks doen. Mensen die nu Fortnite willen spelen komen bedrogen uit. Je kan namelijk niet spelen op dit moment. Het lijkt erop dat de wereld is geëindigd.

Het enige wat fans van de game nu zien is een mysterieus zwart gat. Dat ziet er ongeveer zo uit:

Met de social media kanalen van Fortnite is ook iets vreemd aan de hand. Zo is bijvoorbeeld de profielfoto van Twitter veranderd naar een zwart plaatje. Ook is de header op Twitter veranderd naar, wederom, het zwarte gat.

Ook opmerlijke is dat Fortnite het mysterieuze zwarte gat op dit moment ook aan het livestreamen is. De titel van de livestream: “…”

Wat gaat er gebeuren? Het heeft er waarschijnlijk alles mee te maken dat ‘Seizoen 10’ van Fortnite nu ten einde is. Het begin van seizoen 11 zou dan ook snel van start gaan. Dan zou iedereen weer kunnen spelen. Wanneer dat is? Dat weet niemand. We zullen er ongetwijfeld snel achter gaan komen.

       
       
       

DIT WIL JE NIET MISSEN

Politie waarschuwt voor gevaarlijke Blue Whale-challenge

Een paar jaar geleden ging de gevaarlijke Blue Whale-challenge viral: een challenge waarbij kinderen allerlei opdrachten moeten uitvoeren waarbij ze zichzelf verwonden...

NOS-presentatrice onwel tijdens uitzending

Woensdagochtend is NOS-presentatrice Amber Brantsen onwel geworden tijdens de uitzending. Aan het einde van de uitzending werd ze onwel, waarna ze niet...

Famke Louise deelt nieuwe vakantiefoto’s

Famke Louise is bekend van veel dingen; zangeres, rapper, influencer, televisiepersoonlijkheid, presentatrice en nog veel meer. Maar iets waar ze zeker ook...

Anna Nooshin breekt interview af na moeilijke vraag

Anna Nooshin heeft vrijdag haar eigen interactieve Instagram-museum 'The Upside Down Amsterdam' geopend. Donderdag waren er al veel bekende gasten uitgenodigd om...

Ken je waterhoofd Wilco nog? Zo ziet hij er in 2020 uit!

Wilco is al sinds zijn jonge jaren een legende op het internet. Als je niet weet waar we het over hebben, het...